Coşul de cumpărături | Cont nou | Autentificare
| Comenzi la telefon : 0787-862.940

Politica de retur

Conform legii, poti returna produsele cumparate online, fara sa invoci un motiv anume. Noi ne conformam 100% si iti spunem ca in 10 zile de la achizitie poti returna produsele cumparate din magazinul online www.abelard.ro si vei primi toti banii (mai putin cei de livrare) inapoi.

 

Rugamintea este ca produsele sa nu fi fost uzate. Nu, nu e OK sa iei un produs, sa il porti 10 zile pe calendar si sa ni-l returnezi cu pete, rupturi, uzura fizica. Da, iti vom da banii inapoi, insa pentru produsele care sunt aceeasi calitate ca la achizitie.

 

De asemenea, rugamintea este ca produsele sa nu fi fost incercate, sa aiba sigiliile si etichetele intacte. Termenul de expirare curge de la prima deschidere a unui produs si nu, nu e OK sa-l comanzi doar ca sa vezi daca-ti place culoarea sau textura iar, daca decizi ca nu e pe placul tau, sa-l returnezi.

 

Cum faci sa returnezi un produs? Iata procedura pas cu pas, initiata pe site, daca vrei sa inlocuiesti un produs cu altul, de exemplu. Poti alege si sa primesti banii inapoi, odata cu returnarea unui produs sau a unei comenzi la adresa Brasov, Romania, Soseaua Cristianulu nr 6, cu un curier. Facem tot posibilul sa ai banii in mai putin de 30 de zile dupa ce am primit mesajul tau!